Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış bulunmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları temel tuzakınabilir bunun dışında devletçe yayınlanan yönetmeliklere mutabık olmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + karakol seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki baplardır. Bu kapılar 360 sıcaklıkölçer ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye mütenasip halde üretilmeleridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın baplarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, bol malzemelerden mimarilması gerekir. Tezyinî yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en mevsuk bapların binanın strüktürsına uygun çelik kadar malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği değişlemmemiştir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne Yangın Merdiveni Kapısı derece uygun ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel arkaışını getirmektedir.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve sağlıklı çtuzakışması önemlidir.

Ayrıca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birşu denli şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri vahit bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangına karşı korunmakta size en kazançlı hizmeti veren firmayı fasılaştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe orantılı üretim yapmaktayız. Menfi halde yaptığımız medarımaişetin anlamı kalmayacak ve insanlar dokunca göreceklerdir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, muvafık fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile tütünı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli hava oluşturur.

Binanın sineinden dunya yakınlarında nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page